Majlis Penutup Kem Tahunan Rejimen 504 Askar Wataniah - Kosmo, Kosmo (Kosmo, 2012)
BERSATU. Seramai 13 pegawai dan 86 anggota sukarelawan Askar Wataniah (AW) menyertai Kem Tahunan Rejimen 504 AW di Lapang Sasar Universiti Utara Malaysia (UUM) dekat Sintok, Kedah baru-baru ini.