Rangka kerja realistik penentu kejayaan Bajet 2013 - Ghows, Razak Rashid (Berita Harian, 2012)
Adakah Bajet 2013 yang dibentangkan Perdana Menteri,Datuk Seri Najib Razak bajet pilihan raya seperti yang dianggap oleh banyak pihak? Itu antara persoalan yang kerap ditimbulkan kerana secara kebetulan pilihan raya umum akan diadakan tidak lama lagi.