Komunikasi kepengurusan - Othman, Mohd Baharudin (Universiti Utara Malaysia, 2005)
Buku ini menghimpunkan sembilan rencana yang membincangkan tentang asas-asas kemahiran dan praktis komunikasi dalam pengurusan. Buku ini mengandungi pelbagai bentuk penulisan – laporan penyelidikan, kertas kerja seminar, kertas konsep dan bahan kuliah akademik.Antara rencana yang dimuatkan dalam buku ini ialah,Asas komunikasi untuk pengurus,amalan komunikasi dalam pengurusan organisasi,perhubungan awam dan pengamalannya,pengurusan dan perkembangan stategik perhubungan awam,pengurusan komunikasi.