Hasan Ali tidak keseorangan: Desakan agar Nik Aziz serah jawatan kepada Haron Din - Md. Yusof, Mohd. Azraie (Utusan Malaysia, 2012)
KUALA LUMPUR 14 okt.- Bekas Naib Presiden Pas, Datuk Dr.Hasan Ali tidak berseorangan dalam menyuarakan pandangannya agar Mursyidul Am Pas, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat menyerahkan jawatan itu kepada timbalannya, Datuk Haron Din.