Rindaya juara Ikon Utusan-UUM: Pencarian ikon sempena Konvokesyen UUM Ke-25 - Ramli, Safina; Abdullah, Jamliah (Utusan Malaysia, 2012)
KUBANG PASU 14 Okt.- Pertandingan Pencarian Ikon Utusan- Universiti Utara Malaysia (UUM) sempena Pesta Konvokesyen UUM Ke-25 mulai 6 hingga 10 Oktober lalu, berlangsung dengan meriah dan menjadi tumpuan warga universiti berkenaan.