Konvokesyen UUM - Ramli, Safina (Utusan Malaysia, 2012)
SEBANYAK tujuh acara dirancang bagi memeriahkan Pesta Konvokesyen Universiti Utara Malaysia (UUM) yang berlangsung dari 3 hingga 10 Oktober ini.