Demonstrasi - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2012)
Isteri Naib Canselor Universiti Utara Malaysia (UUM), Datin Norhayati Nazri (tiga, kanan) bersama Pengarah SAC UUM, Noor Azman Yusof (dua, kiri) menyertai demonstrasi memasak sempena pertandingan memasak anjuran bersama Adabi bagi memeriahkan Majlis Konvokesyen pada 3 hingga 10 Oktober ini.