KLIK PILIHAN - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2012)
Sebahagian peserta yang juga ibu tunggal di daerah Pekan menunjukkan hasil masakan mereka ketika mengikuti program Karisma Wanita anjuran mahasiswa jurusan Ijazah Pengurusan Awam, Universiti Utara Malaysia (UUM) di Rumah Masak Tengku Azizah, Peramu.