Pro-A menang besar: Calon sokong kerajaan kuasai 12 universiti - Berita, Harian (Berita Harian, 2012)
Kuala Lumpur - Calon proaspirasi (ProA) menang besar mengatasi calon promahasiswa (ProM) yang menyokong pembangkang pada pemilihan Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) institusi pengajian tinggi awam (IPTA) yang berakhir semalam.