KLIK PILIHAN - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2012)
Pro Aspirasi Universiti Utara Malaysia (UUM) sempat berborak sesama mereka sebelum berarak masuk ke dewan bagi sesi pengumuman keputusan Pilihan Raya Kampus UUM.