Pengurusan risiko & insurans - Lim, Chee Chee (Penerbit Universiti Utara Malaysia, 2003)
Buku ini mendedahkan pengetahuan tentang pengurusan risiko dan insurans dan jenis-jenis insurans yang terdapat dalam pasaran.