Bajet tapi eksklusif: GM Hotel menawarkan penginapan eksklusif pada harga bajet untuk kepuasan pelanggan - Abdullah, Mohd Shariza (Utusan Malaysia, 2012)
PFRMINTAAN terhadap perkhidmatan perhotelan di negara ini amat menggalakkan terutama hotel bajet bagi memenuhi pasaran golongan berpendapatan sederhana dan rendah yang mencari tempat 'hinggap' sesuai dengan keupayaan kewangan mereka.