Proaspirasi kuasai lima IPTA - Abu Bakar, Juani Munir (Utusan Malaysia, 2012)
KUALA LUMPUR 20 Sept.- Kumpulan proaspirasi menguasai lima kampus institusi pengajian tinggi awam (IPTA) pada pemilihan Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) sesi 2012/2013 hari ini.