Azizan perlu timbalan lancarkan pentadbiran - Shazali, Adha (Berita Harian, 2012)
Kedudukan Datuk Seri Azizan Razak sebagai Menteri Besar Kedah sekali lagi dipertikai dan puncanya kini, tidak lain dan tidak bukan disebabkan keadaan kesihatan beliau yang sering terjejas.