Pandu uji go-kart rekaan penuntut IKBN - Shafie, Muhammad Shamsul; Harun, Ahmad Akmal Fais (Sinar Harian, 2012)
SINTOK - Go-Kart rekaan lapan penuntut Institut Kemahiran Belia Negara (IKBN) Jitra menjalani ujian di litar go-kart di Universiti Utara Malaysia (UUM) baru-baru ini.