Galak pengamal akademik salur ilmu - Berita, Harian (Berita Harian, 2012)
SINTOK: Pengerusi Media Prima Bhd, Datuk Johan Jaaffar mengalu-alukan penyertaan golongan akademik menyalurkan ilmu dan pengetahuan kepada media bagi membolehkan ia di kongsi bersama masyarakat.