Daftar segera masih ada kekosongan - Berita, Harian (Berita Harian, 2012)
Pendaftaran Seminar SPM 2012 boleh dibuat dengan menggunakan borang penyertaan yang disiarkan dalam Berita Harian dan sisipan SKOR. Pendaftaran terus juga boleh dibuat di Kios Pendidikan, Berita Harian dan pejabat cawangan NSTP atau wakil seperti berikut: