Bahagia bergelumang dengan tepung: Meskipun cita-cita asal mahu jadi pelumba kereta - Zainudin, Aniza (Harian Metro, 2012)
KERAP kali ke dapur meringankan tulang membantu ibu membancuh adunan biskut tempahan Syawal, membuatkan si jejaka berusia 29 tahun ini menghabiskan masa berkenalan dengan pelbagai jenama tepung, mentega, gula ising malah aneka jenis kuih-muih.