Pemberian diskaun beli barangan kepada pelajar - Harian Ekspress, (KK) (Harian Ekspress (KK), 2012)
SINTOK: Sebanyak 17 syarikat mengesahkan untuk bekerjasama dengan Kementerian Dalam Negeri, Koperasi Dan Kepenggunaan bagi memberi diskaun kepada pelajar yang menggunakan kad diskaun semasa membuat pembelian.