Produktiviti dan keamanan : Sempena sambutan Hari Pekerja hari ini - Shafie, Rohami (Utusan Malaysia, 2012)
HARI pekerja disambut pada setiap tahun. Selepas bertungkus-lumus bekerja mencari rezeki selama setahun, para pekerja di Malaysia diiktiraf atas usaha mereka ini pada Hari Pekerja.