Ibu tunggal dapat mesin jahit: Bantuan Projek Pembangunan Pertanian bolehkan Azila tingkat pendapatan - Kamaruddin, Safuri (Berita Harian, 2012)
BALING : Seorang ibu tunggal dari Kampung Banggol Enggok, Kuala Ketil, dekat sini bersyukur apabila menerima bantuan mesin jahit melalui Projek Pembangunan Pertanian, yang membolehkannya meningkatkan pendapatan dengan mengambil upah menjahit pakaian.