Pelajar dalami ilmu demonstrasi cetus perkembangan menakutkan - Ngah, Mohd Azis (Berita Harian, 2012)
PENDEDAHAN terkini mengenai ada pelajar institusi pengajian tinggi (IPT) dihantar ke luar negara menjalani latihan mengadakan demonstrasi jalanan cukup mengejutkan dan menakutkan. Jika itulah yang diberi keutamaan, maknanya mereka sudah mula mengetepikan matlamat utama menuntut ilmu dalam bidang pengajian masing-masing.