UUM jana kemahiran insaniah: Penekanan diberi sama seperti kursus akademik - Darwi, Sahbulah (Utusan Malaysia, 2012)

(untitled)
KUBANG PASU 17 April - Universiti Utara Malaysia (UUM) akan memperkasakan program kokurikulum bagi membangunkan bakat dan menyerlahkan lagi kemahiran insaniah dalam kalangan pelajarnya.