Kakitangan UUM lawat Balai Berita - Berita, Harian (Berita Harian, 2012)
PEGAWAI dari Unit Komunikasi Korporat serta tenaga akademik Pusat Pengajian Multimedia dan Komunikasi, Universiti Utara Malaysia (UUM) diberi penerangan oleh Pengarang Pendidikan Berita Harian, Muhd Yusuf Abu Bakar ketika melawat Balai Berita, The New Straits Times Press (NSTP) Bangsar, semalam.