Permaisuri Agong mesra rakyat - Ramli, Safina (Utusan Malaysia, 2012)
PERMAISURI Agong, Tuanku Haminah Hamidon dilahirkan pada 15 Julai 1953 di Bagan Serai, Perak Darul Ridzuan dan merupakan anak keempat daripada tujuh adik beradik kepada pasangan Hamidun Taib dan Isma Mohamad.