Sejarah baharu kini tercipta - Abdullah, Jamliah; Zakaria, Faizah Izzani (Utusan Malaysia, 2012)
TANGGAL 11 April 2012 sangat bersejarah apabla seluruh rakyat jelata amat berbangga kerana berpeluang meraikan detik bersejarah pemasyuran Yang di-Pertuan Agong ke-14, Tuanku Abdul Halim Mu'adzam Shah.