Hasut rakyat tolak kerajaan Pusat: Negara jadi kucar kacir jika kuasa Persekutuan diserah kepada negeri - Zakaria, Faizah Izzani (Utusan Malaysia, 2012)
KUALA LUMPUR 3 April - Pandangan pihak tertentu bahawa kuasa kerajaan Pusat wajar diserahkan sepenuhnya kepada kerajaan negeri disifatkan sebagai suatu usaha untuk menghasut dan mempengaruhi rakyat negara ini supaya menolak kerajaan Persekutuan Malaysia.