'Mengapa diam sahaja': Desak Exco Melayu perjuangkan isu Islam - Mohamad Rosli, Syajaratulhuda (Sinar Harian, 2012)

(untitled)
GEORGETOWN - Exco Kerajaan Negeri yang beragama Islam perlu 'bangun dari tidur' dan menentang tindakan Kerajaan Negeri yang didakwa menjual tapak sekolah, masjid, balai polis, pusat komuniti dan kompleks beli belah kepada pemaju swasta.