UUM terap cintakan keamanan: Aman Palestin dedah kekejaman Zionis kepada mahasiswa - Darwi, Sahbulah (Utusan Malaysia, 2012)
KUBANG PASU 27 Mac - Program Aman Palestin anjuran Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) Universiti Utara Malaysia (UUM) di sini baru-baru ini berjaya memberi pendedahan tentang kehidupan masyarakat Islam di Palestin, di samping menyuntik semangat cintakan keamanan dalam kalangan pelajar.