Surat-surat tulisan tangan Mazlan - Maidin, Zainudin (Mingguan Malaysia, 2012)
KETIKA menjadi Ketua Pengarang Utusan Melayu, Mazlan Nordin sering memberikan salinan bahan bacaannya sama ada berita, rencana atau petikan dari buku untuk kepada saya. Setelah bersara dari Utusan Melayu beliau meneruskannya dengan mengirim surat tulisan tangannya melalui pos. Beliau juga menghantar salinan bahan buku atau rencana dan meminta supaya dikembalikan.