73 pelajar sertai Golf IPT bermula Jumaat - Berita, Harian (Berita Harian, 2012)
SETIAUSAHA Bahagian Sukan Kementerian Pengajian Tinggi, Dr Saharudin Ismail (tengah) memperaga piala yang bakal dibawa pulang pemenang Kejohanan Golf IPT kepada barisan penaja pada sidang media di Hotel Olimpik, kelmarin. Kejohanan edisi kedua anjuran Universiti Utara Malaysia, bermula Jumaat hingga Ahad di Kelab Golf Seri Selangor Kota Damansara dengan penyertaan 73 atlit berbanding 50 tahun lalu. Dalam siri kemuncak ini, turut bertanding ialah dua pemain berbakat besar iaitu Pemegang Kad Profesional Persatuan Golf Malaysia (MGA), Muhammad Wafiyuddin Abdul Manaf dan atlet elit kebangsaan, Hilferah Tan.