Cuba berdikari sebelum kerja dengan bapa - Mohd. Nor, Afifi Hafiz (Kosmo, 2012)
KIRA-KIRA lima tahun menimba pengalaman sebagai pekerja am di syarikat milik bapa sendiri mematangkan Muhammad Azrai Kamaruddin dalam selok belok menguruskan perniagaan.