26 remaja jalani ujian pemilihan Honda - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2012)
SERAMAI 26 remaja hadir menjalani latihan dan pemilihan bersama Akademi Perlumbaan Honda anjuran Boon Siew Honda Sdn Bhd bertempat di Universiti Utara Malaysia Sintok, Kedah pada 3 dan 4 Mac lalu.