Pemilihan Honda Wave Junior hampir ke kemuncak - Harian, Metro (Harian Metro, 2012)
SERAMAI 26 remaja terpilih hadir menjalani latihan dan pemilihan bersama Akademi Perlumbaan Honda anjuran Boon Siew Honda Sdn Bhd bertempat di Universiti Utara Malaysia, Sintok Kedah pada 3 dan 4 Mac lalu.