Azizan perlu berkorban demi kelangsungan parti - Mohd Sani, Azizuddin (Sinar Harian, 2012)
ALOR SETAR - Menteri Besar, Datuk Seri Azizan Abdul Razak dilihat makin tersepit dengan kemelut dalam pentadbirannya, yang kini sudah mengheret kepimpinan parti.