Yasin kaji peruntukan tambahan kepada MSSJ: Program pembangunan bakat - Mohd Saifudin, Adam (Berita Harian, 1989)
PENGERUSI Jawatankuasa Belia dan Sukan Negeri Johor, Mohd Yasin Kamari, berjanji akan mengkaji pemberian peruntukan tambahan kepada Majlis Sukan Sekolah-sekolah Johor (MSSJ), untuk Program Pembangunan Bakatnya.