Nama pemilik dalam komputer: Untuk kesan pertukaran hakmilik tanah - Mohamad, Adam (Berita Harian, 1989)
JOHOR BAHRU, Rabu - Seramai 586,090 pemilik tanah di negeri ini sudah didaftarkan dalam komputer di Jabatan Tanah dan Galian Johor bagi memudahkan jabatan itu mengesan sebarang pertukaran hak milik tanah.