Orang muda tidak sabar mengundi kali pertama - Akmar Idros, Norlida (Kosmo, 2012)
ALOR SETAR - Kebanyakan pengundi muda sudah tidak sabar-sabar lagi untuk menunaikan tanggungjawab mengundi buat kali pertama dan menentukan kepimpinan negara.