13 peserta sertai bengkel OSS Animasi 3D di UUM - Md Deros, Azmi (Berita Harian, 2012)
SINTOK: Seramai 13 peserta daripada beberapa universiti tempatan dan asing menyertai Bengkel Perisian Sumber Terbuka (OSS) Animasi 3D anjuran Pusat Kecemerlangan Asia Pasifik Dalam Pembangunan Teknologi Maklumat dan Komunikasi (ICT) Luar Bandar Kesatuan Telekomunikasi Antarabangsa Universiti Utara Malaysia (ITU-UUM),di sini baru-baru ini.