Akademi Golf Nasional UUM, MGA lestari perkongsian pintar - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2012)
SINTOK - Akademi Golf Nasional, Universiti Utara Malaysia (UUM) melaksana perkongsian positif dan pengembelengan guna tenaga dengan Persatuan Golf Malaysia (MGA) bagi melestarikan perkongsian pintar.