UUM lestari perkongsian pintar Golf - Utusan, Malaysia (Utusan Malaysia, 2012)
AKADEMI Golf Nasional Universiti Utara Malaysia melaksana perkongsian positif dan pengembelengan guna tenaga dengan Persatuan Golf Malaysia (MGA) bagi melestarikan perkongsian pintar.