UUM, MGA laksana perkongsian pintar - Harian, Metro (Harian Metro, 2012)
AKADEMI Golf Nasional Universiti Utara Malaysia melaksanakan perkongsian positif dengan Perkongsian Golf Malaysia (MGA) bagi melestarikan perkongsian pintar.