UUM, Tan Chong lancar Pusat Pengajian Asia - Berita, Harian (Berita Harian, 2012)
SINTOK: Universiti Utara Malaysia (UUM) dan kumpulan Tan Chong melancarkan Pusat Pengajian Pendidikan Asia UUM- Tan Chong pertama di negara ini di bawah program Pusat Kerjasama- Industri (CUIC), semalam.