Bayi derita benjolan kepala: Dipercayai akibat pengumpulan cecair dalam otak sejak lahir - Abdullah, Jamliah (Utusan Malaysia, 2012)
KUBANG PASU 6 Feb.- Sepasang suami isteri bimbang kesihatan bayi lelaki mereka yang menderita akibat timbul benjolan sebesar bola golf di belakang kepalanya, dipercayai akibat masalah pengumpulan cecair di dalam otak sejak lahir.