Pasukan Nurul Huda juara merentas kampus - Kosmo, Kosmo (Kosmo, 2012)
RESTAS KAMPUS. Seramai 712 kakitangan Universiti Utara Malaysia (UUM) menyertai acara merentas kampus sejauh empat kilometer sempena Kejohanan Sukan Staf peringkat universiti di kampus induk di Sintok Kedah baru-baru ini.