Anak Datuk dituduh bunuh gadis enam tahun lalu - Utusan, Malaysia (Utusan Malaysia, 2012)
SUNGAI PETANI 31 Jan.- Selepas enam tahun melarikan diri ke Australia, seorang ahli perniagaan dihadapkan ke Mahkamah Majistret hari ini atas tuduhan membunuh seorang eksekutif pemasaran wanita, Chee Gaip Yap yang mayatnya dijumpai dalam keadaan separuh bogel di kawasan perumahan elit Kelab Cinta Sayang di sini.