Anak Datuk dituduh bunuh eksekutif: Bicara kes pembunuhan enam tahun lalu ditetapkan 11 Mac - Md Deros, Azmi (Berita Harian, 2012)
SUNGAI PETANI : Seorang jurujual yang juga anak kepada seorang yang bergelar Datuk dihadapkan ke Mahkamah Majistret, di sini semalam atas tuduhan membunuh seorang eksekutif pemasaran di kawasan Kelab Cinta Sayang dekat sini enam tahun lalu.