Rakyat Malaysia buktikan mereka juga boleh berjaya dirantau... - Ahmad Sabri, Ahmad Zaharuddin Sani (mStar Online, 2010)
Pembukaan cabang restoran Secret Resepi dan Madam Kay di Melbourne membuktikan bahawa warna kulit serta belakang bangsa bukanlah penghalang untuk mengecapi sukses di negara asing.