BB1M : UUM panggil 113 pelajar: Tindakan jual baucar buku kepada pasangan suami isteri kes terpencil - Mohamed Anwar, Siti Fatimah (Berita Harian, 2012)
SINTOK : Universiti Utara Malaysia (UUM) akan memanggil 113 pelajarnya yang disyaki terbabit dengan kes penjualan Baucar Buku 1Malaysia (BB1M) kepada sepasang suami isteri untuk siasatan sebelum mengambil tindakan sewajarnya.