Dua kedai buku tawar wang tunai: Siasatan polis untuk dakwa pemilik - Hussin, Azran (Berita Minggu, 2012)
SHAH ALAM : Polis sedang menjalankan siasatan terhadap dua kedai buku di Kota Bahru, Kelantan yang didapati menawarkan wang tunai untuk membeli Baucar Buku 1Malaysia (BB1M) daripada Institusi Pengajian Tinggi (IPT).